Klokken er: Man Feb 06, 2023 1:42 pm

Administrator(ene) og moderator(ene) på forumene forsøker å fjerne eller redigere alle støtende innlegg så fort som mulig, men det er umulig å overvåke alle temaer og innlegg. Du må annerkjenne at alle innlegg i forumene representerer den enkelte brukers syn og holdninger, og vil ikke stille administrator(ene), moderator(ene), webmaster(ene) og/eller webredaktør(ene) til ansvar for innholdet i innleggene, med unntak av deres egene innlegg.

Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendig, vulgært, injurerende, hatsk, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med gjeldende regelverk. Om du skriver denne type innlegg vil du bli øyeblikkelig og permanent utestengt fra forumene, og din isp (internettleverandør) vil bli varslet. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du godkjenner at webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) på disse formuene har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge et hvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men webmaster(ene), administrator(ene) og moderator(ene) kan ikke stilles ansvarlig for hacking ol. som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.

Disse forumene bruker cookies (informasjonskapsler) til å lagre informasjon lokalt på din datamaskin. Cookiene inneholder ikke informasjonen du oppgir, men brukes for å tilby en best mulig brukeropplevelse på forumene. Din e-postadresse brukes bare i forbindelse med registeringsprosessen, og for å sende nytt passord dersom du ønsker/ber om det.

Du godkjenner disse betingelsene ved å klikke på registeringslinken under.
1. Ingen griefing med unntak for å komme frem til målet i PvP. Vedkommende trenger IKKE å reparere skadene etter seg, når målet var å ta seg frem til fienden i PvP. Skadene skal ikke ta evigheter å fikse. Det vises om du var der for å griefe, eller for å jakte på målet. For å komme frem til målet, skal du unngå å ødelegge verdifulle blokker. (Dette gjelder om det er en enklere vei inn, der du lett kan unngå å slå deg gjennom f.eks. Diamond o.l. Det hjelper derfor ikke å dekke hele huset i verdifulle blokker. ) 2. Ikke bygg på/rundt eller ta av andres områder uten tillatelse. Pearl Harbor (PH) er en voksende by, derfor er det ditt ansvar om du bygger utenfor, at du ikke blir i veien for PH. Grav ikke gruver som går under andres hus/områder. Hold god avstand om du bygger nær andre. 3. Du er selv ansvarlig for din egen konto. At noen andre har brutt reglene på din konto, er ingen unnskyldning. Brukerkontoen står ansvarlig. 4. Les og Lær kommandoene ved å lese tråden "Plugins og kommandoer", som du finner HER 5. Ikke spør OP/Admins om å sette tid, spawne items eller teleportere. Tiden vil ikke bli forandra, du får ikke items og de teleporterer deg ikke. 6. Aldri spør om å bli OP/Admin, du kommer aldri til å bli det. 7. Ingen rasisme, banning eller mobbing. Vi forventer normal oppførsel. 8. Bruk TNT i moderate mengder. Uventet skade kan vi rette opp med BigBrother. Bare snakk med en admin. Bruk ikke en mengde på over 10stk. Dette er hardt for serveren. (Nei, det er ikke en utfordring:evil:). 9. For å få innpass i spillet, må en OP/Admin manuelt legge deg til i spiller-listen. Les derfor "Hvordan du søker", og skriv deretter en post i forumet for søknader 10. Utnyttelse av bugs er STRENG ulovlig og slås ned på med ban.